Έφτασε η πιο μεγάλη μέρα για τον ΑΟΑΝ – Κρίνεται η παρουσία στη Γ’ Εθνική

Η μεγάλη ημέρα έφτασε στον ΑΟΑΝ, καθώς στη σημερινή άτυπη γενική συνέλευση θα παρθούν όλες οι αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου.

Αντίστροφα μετρούν πλέον άπαντες στον ΑΟΑΝ για την σημερινή άτυπη ανοικτή γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου στις 19:00.

Η συνάντηση αυτή, θυμίζει κατά κάποιο τρόπο δημοψήφισμα, καθώς επί της ουσίας, οι παρευρισκόμενοι, θα αποφασίσουν σε μεγάλο βαθμό για το μέλλον του σωματείου στη Γ Εθνική, καθώς εκεί ουσιαστικά θα αποσαφηνιστεί η συμμετοχή ή όχι στη Γ Εθνική της περιόδου 2024-25.

Μάλιστα ο ΑΟΑΝ με ανακοίνωση του καλεί όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν να δώσουν το παρών, ώστε να βρεθεί η λύση για το σωματείο.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα μας, καθώς στις 19.00, ΟΛΟΙ όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να συνεχίσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και για τη σεζόν 2024/2025, οφείλουν να δώσουν το παρών στην κερκίδα των επισήμων (VIP) του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Για μια συνάντηση από την οποία θα ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η δυνατότητα και τα άτομα που θα αναλάβουν ρόλους και θέσεις, στις υποχρεώσεις του σωματείου και τις απαιτήσεις που υπάρχουν την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P