Υπερήφανοι στον ΠΟΑ για τον Γιάννη Ταουσιάνη

Ένας άνθρωπος που έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα του ΠΟΑ, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να αναλαμβάνει την εθνική Ελπίδων!

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια του για το μεγάλο βήμα του πάλαι ποτέ εμβληματικού αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Ταουσιάνη.

Η ομάδα του Ατσαλένιου εύχεται τα καλύτερα στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον ΠΟΑ, κάτι που καμία από τις δύο πλευρές δεν ξεχνάει.

Η ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Π.Ο.Α με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια δίνει θερμά συγχαρητήρια στον εμβληματικό αρχηγό και πρώην προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα Ελπίδων.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο σου κόουτς με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...