Το συγκλονιστικό αντίο του Μ. Σουτζή στον Αλμυρό!

Ο Μανώλης Σουτζής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αλμυρού.

Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτηση του στα social media και τον προσωπικό του λογαριασμό αποχαιρέτησε τον Αλμυρό ευχαριστώντας τους πάντες για τον 1.5 χρόνο παρουσίας του στο σωματείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε…

ADVERTISING

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας μου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αλμυρού αποχωρώ από την ομάδα, υπερήφανος και γεμάτος από εμπειρίες και συναισθήματα.

Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος για όλα όσα ζήσαμε. Πολλές όμορφες και ευχάριστες στιγμές όπως και κάποιες δύσκολες που όμως αυτές μας «έδεσαν» και μας δυνάμωσαν!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που έλαβα από τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά, πραγματικά τον θεωρώ έναν φίλο καλό!

ADVERTISING

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μανώλη Βίστη ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που με έφερε στον Αλμυρός επίσης στο Μάνο Μαρνέλλο όπου πραγματικά ήταν δίπλα σε ότι χρειάστηκα και όλους τους ανθρώπους που ήταν στην διοίκηση και γύρω από την ομάδα.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, κ πραγματικά αισθάνομαι τυχερός γιατί εκτός από παιχταράδες είναι και τρομεροί χαρακτήρες και νομίζω ότι η χρόνια που πέρασε θα την θυμόμαστε για πάντα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Νικηφόρο στον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Σπανάκη καθώς και στους συνεργάτες μου Μάνο Μαρκάκη, Βαγγέλη Βαιραμάκη Γιώργο Καλομοίρη στο μασέρ μας τον Μιχάλη

ADVERTISING

Και ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στην ψυχή των αποδυτηρίων Δημήτρη, στο φροντιστή της καρδιάς μας και φυσικά σε έναν άνθρωπο που πραγματικά μας παρείχε τα πάντα μας φρόντιζε να φάμε, να πιούμε να μιλήσουμε να μας ανεβάσει στα ουράνια! Μα φυσικά την Μαρία της καρδιάς μας

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και κάθε επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδα του Αλμυρού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ