ΑΟΑΝ: «Την Τετάρτη αποφασίζουμε όλοι μαζί για τη Γ’ Εθνική»

Η πιο κρίσιμη στιγμή των τελευταίων ετών για τον ΑΟΑΝ πλησιάζει με την διοίκηση να κάνει κάλεσμα στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη (19/06) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, στο γήπεδο της ομάδας στις 19:00 το απόγευμα, όπου θα παρθεί η απόφαση αν ο ΑΟΑΝ κατέβει τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική ή όχι!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η ομάδα του Αγίου Νικολάου, θα πρέπει να δώσουν άπαντες το παρών, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα και να παρθεί η τελική απόφαση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Την Τετάρτη (19/6) αποφασίζουμε ΟΛΟΙ μαζί για τη Γ’ εθνική!

Η πιο σημαντική συνάντηση των τελευταίων ετών για την ομάδα μας, από την οποία και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή της στη Γ’ εθνική την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025, ορίστηκε για την Τετάρτη (19/6) στις 19.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου και την κερκίδα των επισήμων.

Πρόκειται για μια συνάντηση όπου πρόκειται να συζητηθούν όλα τα θέματα, για το αν τελικά θέλουμε και μπορούμε σαν πόλη να στηρίξουμε και να κρατήσουμε τον ΑΟΑΝ στην Γ’ εθνική, καθώς περιθώρια δεν υπάρχουν και η απόφαση που θα παρθεί θα είναι οριστική.

Η παρουσία όλων όσων θέλουν την ομάδα στη Γ’ εθνική και μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και από κάθε πόστο κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη, καθώς κανένας δεν περισσεύει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P