Συνάντηση με Βατσινά-Παρασύρη για την ΑΕΚ

Τους εκλεγμένους βουλευτές Ηρακλείου με το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΑΕΚατσαμπά, για να συζητήσουν το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Κατσαμπά, τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, αντιπροσωπεία των «κιτρινόμαυρων», συναντήθηκε επίσημα με την Ελένη Βατσινά και τον Φραγκίσκο Παρασύρη, εκλεγμένους βουλευτές του «ΠΑΣΟΚ» από το Νομό Ηρακλείου.

Στη συνάντηση που διήρκησε αρκετή ώρα, συζητήθηκε και αναλύθηκε το ζήτημα του γηπεδικού προβλήματος, ενός προβλήματος που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη νέα εκλεγμένη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

ADVERTISING

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι του Ηρακλείου στην ελληνική βουλή με το ΠΑΣΟΚ, άκουσαν με προσοχή όσα τους μετέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό που υποσχέθηκαν, ήταν πως θα κάνουν προσπάθεια να συμβάλλουν από την μεριά τους, για την οριστική λύση του προβλήματος.

Υπενθυμίζουμε, το γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό, μετά από αλλεπάλληλες πλημμύρες έχει εγκαταλειφθεί, καθώς οι ζημιές που έχει υποστεί είναι σημαντικές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να επιλυθεί το φλέγον ζήτημα, καθώς υπενθυμίζουμε έχει προηγηθεί και συνάντηση τόσο με τον βουλευτή Ηρακλείου με το «ΚΚΕ» Μανώλη Συντυχάκη, ενώ υπήρξε επαφή και με τον πρόεδρο του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος κατάγεται από το Κατσαμπά και την Κυριακή (9/6) άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη γενέτειρά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ