Έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το 3ο Youth League ο ΑΟΑΝ!

Σε έναν εξαιρετικό τελικό, ο ΑΟΑΝ έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ερμή Ατσαλένιου, επιβλήθηκε με 2-1 και κατέκτησε το 3ο Youth League της ΕΠΣΗ.

Ένα σπουδαία παιχνίδι έγινε στο Γάζι για τον τελικό του 3ου Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου, με τον ΑΟΑΝ να κατακτάει το Κύπελλο, που μένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Λασίθι, μετά και την περσινή κατάκτηση της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Ο ρυθμός ήταν ξέφρενος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα το γκολ που σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μοσχονησιώτης βρέθηκε σε καλή θέση και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Ερμή.

Ωστόσο η χαρά του προβαδίσματος δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο ΑΟΑΝ έφερε το ματς στα ίσα μόλις τρία λεπτά μετά. Ο Πάγκαλος σκόραρε με το κεφάλι στο 5′ και έγραψε το 1-1.

Μάλιστα οι «μπλε» είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 10ο λεπτό, με την προσπάθεια του Τραυλού να αποκρούει δύσκολα ο Κέσκος. Στο 11′ απείλησε με σουτ ο Πάγκαλος, ενώ στο 13′ ο Μαρινάκης έκανε τη σέντρα. με τον Βάρδα για πολύ λίγο να μην βρίσκει τη μπάλα.

Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό ο φρενήρης ρυθμός έπεσε, με τον ΑΟΑΝ να έχει τις καλύτερες φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με προσπάθειες των Τραυλού και Χατζιράι.

Οι δύο ομάδες βγήκαν με μεγάλη όρεξη στην επανάληψη, με τον Ερμή να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ξυλικάκη στο 51′, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Πιο εύστοχος ήταν ο Χατζιράι, δύο λεπτά. Ο νεαρός άσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε όμορφα για το 2-1 στο 53′.

Ο ρυθμός, λόγω και της έντονης ζέστης έπεσε, με τον Ερμή να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Ξυλικάκη στο 78′ ο οποίος έκλεψε μετά από λάθος, αλλά το πλασέ του από δύσκολη θέση απέκρουσε ο Κέσκος.

Στο 88′ τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ με απευθείας φάουλ Ράτζα, η απόκρουση, η μπάλα στο δοκάρι, με την άμυνα του Ερμή να διώχνει όπως όπως.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Κέσκος, Κεβάνι Εβ, Κεβάνι Ερ., Τζιρής, Χατζιράι, Μπάντσα, Μπεμπελάκης (46′ Κοκολάκης), Πάγκαλος, Μαρινάκης (59′ Ψαθάκης), Τραυλός, Βαρκάς

Ερμής Ατσαλένιου: Βλατάκης, Κογκάκης (69′ Γκιουκασκανίδης), Δαγκωνάκης (46′ Ξυλικάκης), Μανιός, Βιτσαξάκης, Αδαμάκης, Βιδάκης (81′ Βρέντζος), Σιββιανάκης (54′ Πλακιωτάκης), Μοσχονησιώτης (69′ Βεγόπουλος), Λυραράκης (58′ Μαυρόκωστας), Μανωλαράκης

Η εξέλιξη του Live:

[le id=”237″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P