Στην 3η θέση του Youth League η Φαιστός, 2-1 τον Αστέρα Ρεθύμνου

Η Φαιστός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Ρεθύμνου στον μικρό τελικό του Youth League της ΕΠΣΗ και κατέκτησε την 3η θέση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Μεσσαράς επιβλήθηκε εκείνης του Ρεθύμνου στον μικρό τελικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (12/06) στο Γάζι.

Η Φαιστός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 11ο λεπτό να πάρει κεφάλι στο σκορ με την προσπάθεια του Γιάννη Παπαδάκη με σουτ να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη έδειξε από νωρίς πως ήθελε πολύ τη νίκη και έξι λεπτά αργότερα, στο 17′ και πάλι ο Γιάννης Παπαδάκης σκόραρε, για το 2-0, εκμεταλλευόμενος το ωραίο κόψιμο του Μαραγκάκη.

ADVERTISING

Οι ρεθυμνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 55′ κατάφεραν να σκοράρουν, όταν μετά από σουτ του Παπαγιαννάκη και ασταθή απόκρουση, ο Μπεκ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Η Φαιστός έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ στο 66′, όταν ο Ντρέκα σημάδεψε το δοκάρι, με τον Μαραγκάκη να σουτάρει πάνω στον Ανδρουλάκη στην επαναφορά. Ο Μπεκ απείλησε και πάλι για τον Αστέρα στο 70′ δίχως όμως αποτέλεσμα.

Το γκολ τελικά ήρθε για τον Αστέρα, στο 81′. Ο Πολυμίλης βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο ήταν πολύ αργά, ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, καθώς ο μικρός τελικός είχε 40λεπτά ημίχρονα, με τη Φαιστό να διατηρεί μέχρι τέλους τη νίκη.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις: 

Φαιστός: Παπουτσιδάκης, Νικηφοράκης, Μαρκουτσάκης, Νικηφοράκης, Ασκοξυλάκης, Ντρέκα, Ρουκουνάκης (79′ Νικολιδάκης), Παπαδάκης Ε (75′ Μανιαδάκης), Μαραγκάκης (75′ Αποστολάκης), Μπικάκης (55′ Καζάκης), Παπαδάκης Ι.

Αστέρας Ρεθύμνου: Ανδρουλάκης, Ανωμεριανάκης, Αραμπατζόγλου (41′ Δημητρακάκης), Αραπαϊ, Τσιβιτζέβ, Παπαγιαννάκης, Πολυμίλης, Χουσεϊν, Μπεκ, Ασπρομάτης, Αναστασιάδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ