Γ. Ανωγειανάκης: «Τιμή μου να δουλέψω στον Ρούβα – Να τερματίσουμε ψηλά»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ρούβα πραγματοποίησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Ανωγειανάκης. 

Ο ικανός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας της Γέργερης, τονίζοντας πως ταίριαξαν απόλυτα οι φιλοσοφίες τους.

Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους λέγοντας πως θέλουν να χαρούν το ποδόσφαιρο και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για τους λόγους που απάντησε θετικά στον Ρούβα: «Καταρχάς μου άρεσε πάρα πολύ η προσέγγιση που έκαναν οι άνθρωποι του Ρούβα στο πρόσωπο μου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το πλάνο που έχουν οι άνθρωποι για την ομάδα και η ταύτιση που έχουμε όσον αφορά τα θέματα λειτουργίας και οργάνωσης της ομάδας. 

Θέλουν να δουλέψουν την ομάδα σε ένα πλάνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθηθούν από τους έμπειρους παίκτες που έχει η ομάδα, ώστε να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο

Είναι κάτι το οποίο μου άρεσε και συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί.  Ο Ρούβας είναι μια ιστορική και σοβαρή ομάδα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και είναι τιμή να δουλέψω στον Ρούβα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιόμαστε πρώτα από όλα εμείς την ομάδα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο Μηνάς Φράγκος έχει κάνει μια προεργασία και αναμένεται να είμαστε σε επικοινωνία για να κλείσουμε τους παίκτες που επιθυμούμε τόσο σαν μεταγραφές όσο και τις ανανεώσεις, αφού θέλουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό. Ο Μηνάς είναι ένα σημαντικό μέλος του Ρούβα και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστούμε».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P