Γιάννης Κοντάκης: Έχει το… know how της ανόδου στις επιστροφές του!

Ο Γιάννης Κοντάκης ανέλαβε και πάλι τα Δειλινά και στην επιστροφή του θα προσπαθήσει να κάνει ότι και στις υπόλοιπες ομάδες στις οποίες έχει γυρίσει ως προπονητής!

Μετά από ένα μικρό… διάλλειμα τεσσάρων μηνών ο Γιάννης Κοντάκης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία των Δειλινών, με στόχο να πετύχει ότι δεν κατάφερε την περσινή σεζόν, δηλαδή να προσπαθήσει να οδηγήσει τους «πράσινους» στην άνοδο.

Ο ικανός τεχνικός πάντως έχει ιδιαίτερα εμπειρία πάνω στο κομμάτι των επιστροφών σε ομάδες, έχοντας μάλιστα καταγράψει και σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα έχει επιστρέψει, αφότου έχει αποχωρήσει, δύο ακόμη φορές στη Νεάπολη, στη Γόρτυνα, μία φορά στον ΕΓΟΗ και πλέον στα Δειλινά.

Μάλιστα οι επιστροφές του έχουν χαρακτηριστεί από ιδιαίτερη επιτυχία, αφού και τις δύο φορές που επανήλθε στη Γόρτυνα κατάφερε να την ανεβάσει κατηγορία (μία από τη Β’ ΕΠΣΗ στην Α2 και ακόμα μία από την Α2 στην Α1 ΕΠΣΗ), ενώ το ίδιο είχε πετύχει στον πάγκο του ΕΓΟΗ, που τον πήρε από την Β’ Κατηγορία για να τον οδηγήσει στην Α2.

Μία ανάσα είχε φτάσει και με τη Νεάπολη, χάνοντας την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Μένει να φανεί, το πως θα εξελιχτεί η επιστροφή του στα Δειλινά, ωστόσο το σίγουρο είναι πως με βάση τα πεπραγμένα σε ανάλογες επιστροφές, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να αισιοδοξούν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P