Άρης Ρεθύμνου: Μαζικές ανανεώσεις, συνεχίζουν ενωμένοι

Ο Άρης Ρεθύμνου, προχώρησε σε μαζικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, συνεχίζοντας όλοι μαζί, ενωμένοι τη προσπάθεια, μία προσπάθεια που τον οδήγησε πολύ κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου της Α ΕΠΣ Ρεθύμνου, χάνοντας το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία!

Η ανακοίνωση του Άρη Ρεθύμνου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άπαντες παρόντες!

Με την ίδια φιλοσοφία με το ίδιο μοντέλο μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς 2023-2024 (τερματίζοντας στην πρώτη θέση και χάνοντας το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία) συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί διοίκηση προπονητές ποδοσφαιριστές.

ADVERTISING

Με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας μας, της ακαδημίας μας, μια παρέα μια οικογένεια.

Η διοίκηση μας όλα αυτά τα χρόνια έχει μοχθήσει για αυτά τα παιδιά.

Επιβράβευση μεγάλη…

ADVERTISING

Αγωνίστηκαν και στάθηκαν επάξια και στους αγώνες Α κατηγορίας και στους αγώνες Β κατηγορίας με μεγάλη επιτυχία.

Ένα παιδί από αυτά είναι και ο Θανάσης Θωμάς που έφυγε για να κυνηγήσει το όνειρό του σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να είναι ο φάρος για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας και όχι μόνο.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείψει ο μπαμπάς τους (Γιάννης Καραβιώτης) έτσι αποκαλούν τον προπονητή της ομάδας μας. Θα είναι πάλι με τα παιδιά του για να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ η ΙΣΤΟΡΙΑ…

ADVERTISING

Παρόντες άπαντες οι ποδοσφαιριστές.

Ξεκινάμε από τους αρχηγούς Μαργκίνι, Χασιώτη, Ανττουράκης. Λαγουβάρδος, Κουταλά τους τερματοφύλακες Κελαϊδή, Κρούτι, Χεμπαι και τα υπόλοιπα παιδιά Ντεμίρι, Ζοτο, Χονδρογιάννη, Βαρουχα Θ., Αλεξάκη, Μήτσουλα Γεωργίτση, Ξημερακη, Αντουράκης Μ. καθώς και όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ά και ´Β ομάδα την προηγούμενη σεζόν.

Όλοι μαζί μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τον ΆΡΗ μας.

ADVERTISING

Φιλοδοξία μας να καταφέρουμε να αλλάξουμε επίπεδο διεκδικώντας την άνοδο μας σε μεγαλύτερη κατηγόρια δίνοντας την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν σε ανώτερο επίπεδο. Αυτό είναι το πλάνο μας αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Τελειώνοντας ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και τη νέα σεζόν με το καλό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ