Λ. Αποδουλιανάκης: «Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει»

Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και όχι ποιος έβαλε τα γκολ, αυτό τόνισε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Αγία Βαρβάρα-Ρούβας, Λεωνίδας Αποδουλιανάκης, που σημείωσε δύο γκολ, διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά στις δηλώσεις του, τόνισε: «καταρχάς να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, πάνω απ’ όλα υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι επίσης, να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό που αγαπάμε, το ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να τελειώσουμε φέτος τα πρωταθλήματα».

Εν συνεχεία, για τη πρεμιέρα, όπου η ομάδα του επικράτησε 2-0 του Ρούβα, τόνισε: «πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες, ειδικά όταν παίζεις με αντίπαλο μία ιστορική και καλή ομάδα όπως ο Ρούβας που πάντοτε έχει υψηλούς στόχους. Δουλέψαμε αρκετά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας παρ’ όλο τις πρωτόγνωρές και αντίξοες συνθήκες που ζούμε λόγω του κορωνοϊού. Αυτό βγήκε και στο παιχνίδι, είχαμε διαστήματα όπου παίξαμε καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό μας έδωσε μία έξτρα ώθηση και ψυχολογία. Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, με αρκετές και δυνατές μονομαχίες. Πιστεύω πως διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το παιχνίδι και μετά το 2-0 και έτσι ήρθε αυτή η σημαντική και δίκαιη νίκη».

Ακόμα, πρόσθεσε λέγοντας: «κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδικά στην πρεμιέρα, εμείς κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Κάθε εβδομάδα θα είναι ντέρμπι, καθώς είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με καλές και ποιοτικές ομάδες».

Σχετικά με τον ίδιο και τα δύο γκολ που πέτυχε στη πρεμιέρα, τόνισε: «αυτό που έχω να πω είναι ότι όλη η ομάδα σκοράρει και όλη η ομάδα δέχεται γκολ. Ήταν ομαδικές προσπάθειες και κατάφερα να είμαι τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Πάντα σου δίνει χαρά όταν σκοράρεις, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και όχι ποιος έβαλε το γκολ…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P