Χρ. Νικολάου: «Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι, στόχος μας το πρωτάθλημα»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Χαραυγή, μίλησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και κορυφαίος γκολτζής στα γήπεδα του Ηρακλείου, τη χρονιά, που ολοκληρώθηκε, Χρήστος Νικολάου.

Απίστευτες επιδόσεις κατέγραψε ο Χρήστος Νικολάου στην επιστροφή του στη Χαραυγή, σπάζοντας το κοντέρ με 62 γκολ, επίδοση ρεκόρ για το Ηράκλειο και όχι μόνο. Ο έμπειρος επιθετικός θα συνεχίζει να σκοράρει με τα χρώματα της Χαραυγής.

Ο ίδιος τονίζει πως είπε χωρίς δεύτερη σκέψη για την πρόταση της ομάδας για τη νέα χρονιά, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην αξέχαστη φετινή σεζόν. Ο Χρήστος Νικολάου έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μιλώντας για τις προσωπικές του επιδόσεις ξεκαθαρίζει, όπως ακριβώς και την περσινή χρονιά, πως θα σκοράρει μέχρι να έρθει ο τίτλος.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στη Χαραυγή. Για την ανανέωση, δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι σε αυτή την ομάδα, γιατί πέρυσι ήταν μία αξέχαστη χρόνια και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι.

Για τους στόχους της ομάδας, να μην κρυβόμαστε, όταν έχεις ένα πρόεδρο όπως είναι ο Γιώργος Βασιλείου, είναι μόνο το πρωτάθλημα. Είναι μία κατηγορία πού είναι πιο ανταγωνιστική και θα δουλέψουμε σκληρά με τις νέες μεταγραφές για να πετύχουμε το στόχο μας πού είναι το πρωτάθλημα

Όσον αφορά έμεινα, το σκοράρισμα για έναν επιθετικό είναι που σου δίνει συνέχεια το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως πέρυσι με είχατε ξανά ρωτήσει πού θα σταματήσω να σκοράρω. Εγώ πέρυσι όπως είχα αναφέρει σε μία δήλωση μου, θα σταματήσω να σκοράρω όταν πάρει η ομάδα του χωριό μου το πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P