Ηρ. Καλαμιώτης: «Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ανανέωση στην ομάδα του χωριού μου»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Χαραυγή μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ηρακλής Καλαμιώτης.

Έναν από τους πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς, κράτησε στο ρόστερ της η Χαραυγή, που ανακοίνωσε την παραμονή του Ηρακλή Καλαμιώτη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένει στην ομάδα του χωριού, πρόταση που όπως τονίζει δεν μπορούσε να αρνηθεί. Παράλληλα μιλάει με θερμά λόγια για τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλείου και τη δίψα του, ώστε ο σύλλογος να φτάσει ψηλά, ενώ αναφερόμενος στους στόχους, ξεκαθάρισε πως και πάλι ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ανανέωση στην ομάδα του χωριού μου.

Ήρθαμε εδώ για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και θα τα καταφέρουμε, γιατί αυτός ο άνθρωπος, που λέγεται, Γιώργος Βασιλείου, έχει τόση δίψα για αυτή την ομάδα και θα πετύχουμε.

Όλοι μαζί, με το νέο ΔΣ, στόχος μας είναι ξανά το πρωτάθλημα και το Final Four. Πάντα μία οικογένεια, μία γροθιά, για τον στόχο μας. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P