Καλοβλέπουν την περίπτωση Α1 ΕΠΣΗ στον Αετό Ανωγείων!

Η ανακοίνωση του Ζαρού ότι δεν θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ έχει βάλει… φωτιά στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου με δυο ομάδες να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Μια από αυτές είναι και ο Αετός Ανωγείων. Η διοίκηση της ομάδας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ζαρός δεν θα παίξει στην Α1 ΕΠΣΗ και οι πιθανότητες το σωματείο τους να αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ τους έβαλε σε σκέψεις και σε συζητήσεις για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.

Α1 ΕΠΣΗ: Πως διαμορφώθηκε ο… χάρτης της σεζόν 2024-25 μετά τη μη συμμετοχή του Ζαρού

ADVERTISING

Στον Αετό Ανωγείων βλέπουν θετικά την υπόθεση η ομάδα να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών σωματείων, ωστόσο θα περιμένουν την επίσημη πρόταση εφόσον έρθει, ώστε να συνεδριάσουν, να μιλήσουν με παίκτες και προπονητικό επιτελείο για να παρθεί η οριστική απόφαση.

Πάντως στον Αετό Ανωγείων θέλουν τα πράγματα να κινηθούν γρήγορα και η ΕΠΣΗ να πάρει μια απόφαση άμεσα, αφού σε περίπτωση που γίνει πρόταση το πλάνο της νέας χρονιάς αλλάζει αρκετά για το σωματείο.

ADVERTISING

Μέχρι σήμερα στην ομάδα προετοιμαζόταν για την Α2 ΕΠΣΗ έχοντας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα μπορεί να αλλάξουν.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κομβικές περιμένοντας άπαντες την ΕΠΣΗ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ