Χαραυγή: Έμεινε ο αρχηγός Πρ. Νικολάου – «Δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Ο αρχηγός της Χαραυγής έκανε την αρχή στις ανανεώσεις!

Ο Προκόπης Νικολάου, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Χαραυγή και θα φοράει την φανέλα της ομάδας για την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο κάπτεν της Χαραυγής ήταν απολαυστικός την χρονιά που μας πέρασε έχοντας 24 συμμετοχές και 8 τέρματα, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την ανανέωση της συνεργασίας του λέγοντας:  «Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να πω ναι στην ομάδα του χωριού μου. Δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον Δ.Σ   ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βασιλείου για την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι στο πρόσωπό μου.

Τώρα για την νέα σεζόν θα ήθελα να πω ότι ο πρώτος στόχος μας και μεγαλύτερος είναι η φιλοσοφία που είχαμε και πέρυσι να μας σέβεται όλο το τοπικό ποδόσφαιρο του ηρακλείου και όχι μόνο και γενικά η κοινωνία να μας βλέπει όπως όλο τον κόσμο με σεβασμό κ αξιοπρέπεια.

Νομίζω ότι πέρυσι το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και φέτος θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να μας βλέπουν όπως όλο τον κόσμο! Τώρα αγωνιστικά ο στόχος θα είναι πάλι ο πρωταθλητισμός»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P