Το ξεχωριστό ευχαριστώ της Παλιανής στον Δ. Τυράκη: «Ευγνωμοσύνη, Δημήτρη ευχαριστούμε για όλα»

Το δικό της ευχαριστώ στον Δημήτρη Τυράκη, που μετά από 30 ολόκληρα χρόνια δεν συνεχίζει στην προεδρία του σωματείου, μοιράστηκε μέσω ανακοίνωσης η Παλιανής.

Αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η Παλιανή στέκεται στον Δημήτρη Τυράκη, ο οποίος μετά από τρεις γεμάτες δεκαετίες προσφοράς αφήνει την προεδρία του συλλόγου.

Η Παλιανή εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, τονίζοντας μία ανακοίνωση είναι πολύ λίγη για να αποτυπώσει όλα όσα πρόσφερε ο Δημήτρης Τυράκης.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση: «Διεξήχθησαν χθες Κυριακή 2 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του σωματείου μας για την περίοδο 2024-2026. Να ευχαριστούμε καταρχήν τους Μαυρονύχτη Νικόλαο, Καραβελάκη Νικόλαο και την εξαίρετη δικηγόρο μας, Γραφανάκη Αιμιλία, για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους ως εφορευτική επιτροπή.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήρθαν και ψήφισαν αλλά και όσους ακόμη δε μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων, άλλα που πάντα βοηθούν την ομάδα του τόπου μας σε ότι χρειαστεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πολύ διαφορετικό και μια μεγάλη λέξη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ανήκει στον άνθρωπο ΤΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ο οποίος δε θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου μετά από 30 και πλέον χρόνια, αλλά θα εξακολουθήσει να είναι στο ΔΣ από άλλη θέση.

Σταθείτε και σκεφτείτε πόσες Κυριακές έχουν 30 ολόκληρα χρόνια που θα πρέπει να τις θυσιάζεις από την οικογένεια σου για να τις προσφέρεις σε μια δεύτερη οικογένεια που έχεις επιλέξει να υπηρετείς.. πόσες φορές έχεις βάλει το χέρι στη τσέπη.. πόσες φορές έχεις χαρεί κλάψει, νευριάσει στενοχωρηθεί ενθουσιαστεί για την ομάδα του τόπου σου και της καρδιάς σου. Αλήθεια τώρα μπορείς να τα ξεπληρώσεις αυτά με μια ευχαριστήρια αναφορά και μια ανακοίνωση.. όχι φυσικά .. ΔΗΜΉΤΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ