Το μήνυμα του Ν. Κουρουθιανάκη: «Μία μαγική χρονιά έφτασε στο τέλος της»

Το δικό του μήνυμα για την τρομερή χρονιά που έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο, μοιράστηκε ο Νίκος Κουρουθιανάκης.

Ο αρχηγός του ΑΟΤ, με ανάρτηση του στο Instagram, χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά μαγική, αφού το Τυμπάκι, μετά από έναν μαραθώνιο, 39 αγώνων σε έξι μήνες πέτυχε τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Ο «Κούρου» λέει το δικό του μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες, τον Νίκο Σούτζή, αλλά και τους ανθρώπους που δεν «φαίνονται», αλλά είναι πάντα εκεί προσφέροντας στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Μια μαγική χρόνια για την ομάδα του ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ έφτασε στο τέλος της! Μετά από 39 αγώνες σε διάστημα 6 μηνών αυτή η οικογένεια κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αν ανέβει μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών στην Γ’ Εθνική!!!

Ένα μεγάλο μπράβο, πρώτα από όλα στους συμπαίκτες μου που ήταν πραγματικοί μάγκες όλοι τους εντός κι εκτός γηπέδου, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μας για την εξαιρετική του δουλειά, ακόμα στη διοίκηση της ομάδας μας, που ήταν εξαιρετική κι τέλος ένα ευχαριστώ στον γιατρό μας Αγγελιδάκη Ιωάννη κι τους φυσικοθεραπευτές μας, Χρήστο Κωνστανίδη και Νίκο Ταγαράκη. 

The best team ever. Καλό καλοκαίρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P