Γ. Περάκης: «Μεγάλος στόχος η ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο -Να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Δαμάστας παραχώρησε ο Γιάννης Περάκης. 

Ο Γιάννης Περάκης αντικατέστησε τον Γιώργο Πολυχρονάκη στην προεδρία της ομάδας και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του που βρέθηκε λύση στην ομάδα προκειμένου να συνεχίσει να συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι άπαντες που βρίσκονται στο Δ.Σ. θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ θα κρατήσει το πλάνο των νέων παικτών ώστε να αναδειχθούν ταλέντα.

Ακόμα τόνισε ότι μεγάλος στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις για το γήπεδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά καταφέραμε να σχηματίσουμε το νέο Δ.Σ. ώστε η ομάδα μας να μπορέσει και την νέα χρονιά να συμμετέχει στο πρωτάθλημα όπως κάνει αδιάκοπα τα τελευταία 40 χρόνια.

Θέλουμε η ομάδα μας να είναι για άλλη μια χρονιά ανταγωνιστική και να παίξει ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα.

Μεγάλος στόχος για μας θα είναι η ολοκλήρωση των έργων που έχουν δρομολογηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις για το γήπεδο του χωριού μας.

Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας ειδικά όταν έχεις να διαδεχθείς πολύ ικανές διοικήσεις με προέδρους τον αείμνηστο Αντώνη Παπαδάκη
και τον Γιώργο Πολυχρονάκη που άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουμε τις συζητήσεις με προπονητή και παίκτες και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P