Φρ. Ποτηράκης: «Δεν καθίσαμε ούτε στο τραπέζι για να συμφωνήσουμε – Να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παλιανή μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Φραγκίσκος Ποτηράκης. 

Ο ικανός τεχνικός αρχικά ευχαρίστησε τον Τυράκη για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια, ενώ συνεχάρη τη νέα διοίκηση και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Αναφορικά με την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, ο Φραγκίσκος Ποτηράκης, τόνισε ότι ήταν κάτι το αναμενόμενο, λέγοντας πως δεν έκατσαν καν στο τραπέζι για να μιλήσουν.

ADVERTISING

Παράλληλα δήλωσε ότι η φιλοσοφία της ομάδας δεν θα αλλάξει, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Τυράκη για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Παρότι δεν θα είναι στο Δ.Σ. είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας προσφέρει ότι του ζητήσουμε.

Παράλληλα να δώσω συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση και στον κ. Ζαϊμάκη και τους εύχομαι τα καλύτερα».

ADVERTISING

Για την ανανέωση«Ήταν κάτι το αυτονόητο. Δεν καθίσαμε καν στο τραπέζι για να μιλήσουμε, αφού η θέληση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουμε μαζί.

Ξεκινάει από σήμερα ο σχεδιασμός της ομάδας και θέλουμε να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να μην περάσουμε αυτά που περάσαμε πέρυσι.

Θα στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά, όμως θα γίνουν και συγκεκριμένες μεταγραφές για να ενισχυθεί η Παλιανή. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, θέλουμε να κρατήσουμε το καλό και οικογενειακό κλίμα και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ