Δ. Ζαϊμάκης: «Να εδραιωθούμε στην Α2, έμφαση στα παιδιά της περιοχής»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Παλιανής παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Δημήτρης Ζαϊμάκης.

Νέος πρόεδρος της Παλιανής ο Δ. Ζαϊμάκης

ADVERTISING

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την Παλιανή, αφού ο Δημήτρης Ζαϊμάκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο σωματείο και καλείται να το οδηγήσει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος παράγοντας, αφού ευχαριστεί τον Δημήτρη Τυράκη για την προσφορά του στον σύλλογο, αναφέρεται στους στόχους αυτής της νέας προσπάθειας, που είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, με βάση τα παιδιά των γύρω περιοχών, πάντα μέσα από το καλό και οικογενειακό κλί,α

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Τυράκη, για όλη την προσφορά του, έναν άνθρωπο που παραμένει στο συμβούλιο και πιστεύω πως θα με βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του. Στόχος μας είναι να εδραιωθούμε στην Α2 και να έχουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

ADVERTISING

Η ομάδα θα δώσει έμφαση στα παιδιά από την περιοχή και τα γύρω χωριά. Θα κάνουμε προσπάθεια να επαναφέρουμε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεγαλύτερη κατηγορία, για να κάνουμε μία καλή ομάδα, με μερικές ποιοτικές προσθήκες, αλλά ο κορμός θα είναι από την περιοχή μας.

Στόχος είναι να έχουμε ένα καλό κλίμα και να είμαστε μία οικογένεια, κάτι που το θεωρώ δεδομένο με τον προπονητή μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ