Ν. Κουρουθιανάκης: «Να κλείσουμε μια ονειρική χρονιά με άνοδο στην Γ’ Εθνική»

Για το ιστορικό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓  ο αρχηγός του ΑΟΤ, Νίκος Κουρουθιανάκης. 

Ο έμπειρος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι λέγοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να πάρει έστω τον έναν βαθμό που χρειάζεται για να κλειδώσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο κάνοντας κάλεσμα να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα για το ματς ανέφερε: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Καταφέραμε να φτάσουμε εδώ με σκληρή δουλειά και πίστη στην ομάδα και θέλουμε τώρα να επιβραβεύσουμε τους κόπους μας με την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που έχει καλούς παίκτες και προπονητή. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε έστω τον έναν βαθμό που χρειαζόμαστε για να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα φέτος κατάφερε να παίξει 39 παιχνίδια μέσα σε έξι μήνες κάτι που είναι αφύσικο για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα για να κλείσει μια ονειρική χρονιά για το Τυμπάκι».

Για τον κόσμο:  «Θέλουμε τον κόσμο αύριο δίπλα μας, να μας στηρίξει για να μπορέσουμε να ξανά βγάλουμε την ομάδα για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική. Θέλουμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P