Άκρως τιμητική και καθόλου αμελητέα η 4η θέση στην Ελλάδα!

Την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων κατέλαβε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ, μετά την ήττα στον μικρό τελικό από τον Πειραιά.

Στο τέλος του έφτασε το μεγάλο ταξίδι της Μικτής Κ14, που έπαιξε τον μέγιστο αριθμό αγώνων που θα μπορούσε να δώσει, φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής και στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα… πιτσιρίκια του Βασίλη Κασσαπάκη έκλεισαν αυτή τη μεγάλη πορεία με την κατάληψη της 4ης θέσης, μετά την ήττα στον μικρό τελικό από την ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο του Ιλίου.

Αυτό το αποτέλεσμα πάντως δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την όλη φετινή προσπάθεια της Μικτής, η οποία κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα του Ηράκλειου κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ενώσεις της χώρας, από τις 53 συνολικά που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επίδοση, που δείχνει πως η διάκριση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι πως οι άλλες τρεις Ενώσεις που τερμάτισαν στο… βάθρο της διοργάνωσης, είναι οι τρεις μεγαλύτερες της χώρας, αυτή της Αθήνας, της Μακεδονίας και του Πειραιά, κάτι που δείχνει πως το Ηράκλειο κοντράρει στα ίσα μεγάλες περιοχές και παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Συνεπώς, η 4η θέση στην Ελλάδα συνιστά σπουδαία επιτυχία για την ΕΠΣΗ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και σε επίπεδο μικτών ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P