Είπαν καλό καλοκαίρι με τραπέζι Λίντο και Δόξα Ηρακλείου (pics)

Λίντο και Δόξα Ηρακλείου γιόρτασαν χθες το κλείσιμο μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου όπως ακριβώς την διένυσαν, σαν οικογένεια.

Παίκτες, προπονητές, γονείς, διοίκηση αλλά και ο βασικός χορηγός και συμπαίκτης του ΑΣ Λίντο, η Win – Πρατηριο Υγρων Καυσιμων (WinOil) και ο Γιάννης Αναγνωστάκης ήταν εκεί, για να κλείσουν μια τόσο γεμάτη χρονιά, να ευχηθούν καλό καλοκαίρι αλλά κυρίως, να ανανεώσουν τη δέσμευση όλων για το χτίσιμο μιας ακόμη καλύτερης περιόδου από τον Αύγουστο.

Το Λίντο με ανακοίνωση του αναφέρει: «Ως σωματείο, ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Αναγνωστάκη και την WinOil για την πολύτιμη προσφορά της, τον Κώστα Φιλοξενίδη για μία ακόμα εξαιρετική χρονιά συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, τους Ζαχαρία Μανουσάκη και Μάνο Παπαδάκη για την όρεξη, την ενέργεια και τις βάσεις για το μέλλον που μπαίνουν και στο προπονητικό κομμάτι, τον Σωτήρη Συνάνη για την ακούραστη υποστήριξη και ώθηση για βελτίωση, και φυσικά την ψυχή του σωματείου, Νίκο Μαθιουδάκη.

ADVERTISING

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στους γονείς, τους καταλύτες της όλης προσπάθειας. Χωρίς την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο πρέπει να αποδοθεί στους αθλητές μας. Σε μια χρονιά που τους ζητήθηκαν πολλά, αυτοί τα έκαναν να μοιάζουν λίγα. Εντός κι εκτός γηπέδου, σε αγώνες, προπονήσεις και αποδυτήρια δεν σταμάτησαν ούτε ένα λεπτό να μας κάνουν περήφανους, όλοι μαζί αλλά και καθένας ξεχωριστά. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ