Αντ. Βλαχάκης: «Αποχωρώ με ένα ολοκληρωμένο έργο ζωής – Οι άνθρωποι που είπαν το ναι θα οδηγήσουν ψηλά τον Ποσειδώνα»

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο Αντώνης Βλαχάκης γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την προεδρία του Ποσειδώνα.

Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσε όλο αυτό το διάστημα προκειμένου ο Ποσειδώνας να έχει το δικό του γήπεδο και εγκαταστάσεις, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως το νέο Δ.Σ. θα οδηγήσει ξανά τον Ποσειδώνα στις επιτυχίες.

Τέλος τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων για το καλό της ομάδα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην υπέρτατη θέση ευθύνης του σωματείου αποχωρώ με ένα ολοκληρωμένο έργο ζωής που ονειρεύτηκαν όλοι οι προκάτοχοι μας. Προσπάθησα έστω και μόνος να ολοκληρώσω τον πρώτο και μοναδικό στόχο, την δημιουργία ιδιωτικού γηπέδου μετά από 29 χρόνια αγοράς του χώρου που δημιουργήθηκε το αθλητικό κέντρο.

Τα εμπόδια ήταν πολλά, περισσότερα από όσα εμφανίστηκαν ακόμη και μέσα από αστάθμητους παράγοντες, που δήλωναν αγάπη και αφοσίωση και μεγάλη αγωνία για το μέλλον της ομάδας των ανατολικών προαστείων.

Σήμερα 31 Μάϊου 2024 είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι το σωματείο μας για τις εγκαταστάσεις του δεν οφείλει σε κανέναν εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια Κρήτης και τον φιλάνθρωπο κ. Μιχάλη των αδύναμων ομάδων.

Το σωματείο έπρεπε να συνεχίσει και χωρίς εμένα στο τιμόνι με ένα νέο καπετάνιο, με νέες αντιλήψεις και νέες ιδέες. Απευθύνθηκα όλο αυτό το διάστημα της παύσης των υποχρεώσεων σε πολλούς φίλους του σωματείου και κατοίκους των Πατελών που ίσως ενδιαφερόταν για την συνέχεια του σωματείου προς τα εμπρός, χωρίς παθογένειες του παρελθόντος που οδηγούν στον δρόμο της οπισθοδρόμησης.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι άνθρωποι που είπαν το ναι, θα οδηγήσουν τον Ποσειδώνα πολύ ψηλά και θα δημιουργήσουν ένα πυλώνα αξιών και ανάπτυξης νέων που ίσως να με ευγνωμονούν αυτοί που γνωρίζουν και σκέπτονται πάντα καλοπροαίρετα και αισιόδοξα.

Μένω μαζί τους γιατί ο Ποσειδώνας μας έχει ανάγκη όλους και από οποιαδήποτε θέση θα προσφέρω και θα στηρίξω τη νέα προσπάθεια των ανθρώπων που δήλωσαν παρών για την συνέχεια της ομάδας μας.

Με εκτίμηση στο ιστορικό σωματείο και στην αγαπημένη μου γειτονιά. ΥΓ: Όσες πινακίδες και αν καταστραφούν στο πέρασμα του χρόνου δεν μπορούν να σβήσουν την προσφορά του καθενός μας στο πέρασμα του και ειδικά όταν αναλαμβάνει ευθύνες χωρίς ανταλλάγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P