Στενεύουν τα περιθώρια για τον Αλμυρό…

Η τρίτη προσπάθεια για την διεξαγωγή εκλογών, ώστε να προκύψει η νέα διοίκηση του σωματείου θα γίνει σήμερα στον Αλμυρό.

Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την επόμενη ημέρα του, με την αβεβαιότητα να μεγαλώνει κάθε ημέρα που περνάει, βρίσκεται ο Αλμυρός. Μετά τη δήλωση αποχώρησης της απερχόμενης διοίκησης, με επικεφαλής τον Θωμά Γαβαλά, είναι χαρακτηριστικό πως έχουν γίνει δύο προσπάθειες για διενέργεια εκλογών, στις 27, αλλά και στις 29/05, με το ενδιαφέρον να είναι μηδαμινό από τον κόσμο του Γαζίου.

Βάσει καταστατικού για σήμερα 31/05 είναι προγραμματισμένη η τρίτη προσπάθεια να διεξαχθούν οι εκλογές, με την ελπίδα πως έστω και την ύστατη ώρα θα βρεθεί κάποιος υποψήφιος να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Αν ούτε και σήμερα δεν προκύψει ουσιαστικό ενδιαφέρον για το σωματείο, τότε ο Αλμυρός μοιάζει να μπαίνει σε ένα αβέβαιο μονοπάτι, οπού κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με σιγουριά το που θα καταλήξει…

Ο μοναδικός που ουσιαστικά έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσαγκαράκης, που είχε εξωδιοικητική ενασχόληση και τη περυσινή χρονιά, βοηθώντας το σωματείο, όμως και αυτός, βλέπει από τις πρώτες ημέρες πως δεν υπάρχει ανταπόκριση, δεν βρίσκει «συμπαίκτες» ή ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα του και θα τον βοηθήσουν στη νέα μέρα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P