Η ΑΕΚ στρέφεται εναντίον όσων βανδάλισαν την OPAP Arena στον τελικό

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τους βανδαλισμούς στο γήπεδό της στον τελικό του Conference League και ξεκαθαρίζει ότι θα στραφεί εναντίον όσων ενεπλάκησαν σε αυτούς τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο.

Ο χθεσινός τελικός του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα άφησε διάφορες ζημιές στην OPAP Arena από ανεγκέφαλους, οι οποίοι βανδάλισαν εσωτερικούς χώρους του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, σπάζοντας παράλληλα πολλά καθίσματα.

Η UEFA αναμένεται να ανοίξει πειθαρχική δίωξη εις βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή ακόμα και των προσώπων για τους βανδαλισμούς αυτούς, ωστόσο ανεξάρτητα από αυτό, «η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις δικές της ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών», όπως διευκρινίζεται από πλευράς των κιτρινόμαυρων.

ADVERTISING

Όπως τονίζεται από τη μεριά της, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη «να στραφεί εναντίον όσων βανδάλισαν την OPAP Arena τόσο σε αστικό επίπεδο για τη λήψη αποζημιώσεων, όσο και σε ποινικό, για την αποβολή τους από τα γήπεδα και τη βαριά ποινική τους τιμωρία».

Ήδη η ΑΕΚ έχει στην κατοχή της ονόματα προσώπων που πήραν μέρος στους βανδαλισμούς μέσω των αναρτήσεων που έγιναν στα social media, αλλά παράλληλα θα πάρει στα χέρια της και το υλικό από σύστημα ασφαλείας, το οποίο στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Πέμπτης η UEFA ξεκίνησε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου, όπως ήταν υποχρεωμένη, προκειμένου να παραδώσει την OPAP Arena στην ΑΕΚ όπως ακριβώς την παρέλαβε πριν τον τελικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ