Στο στόχαστρο του Πανιωνίου ο Πιερτζάκομι – «Αρέσουν» κι άλλοι παίκτες του Αλμυρού!

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, οι οποίοι έχουν μπει στα… μπλοκάκια των ανθρώπων του Πανιωνίου, ενόψει της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρει και το panionianea.gr, ο Λέον Πιερτζάκομι είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Πανιωνίου.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του «Ιστορικού» στα δύο φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και είναι δεδομένο πως τράβηξε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση.

ADVERTISING

Ωστόσο ο Πιερτζάκομι δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Αλμυρού που «αρέσει» στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη Super League 2, έχει ξεχωρίσει κι άλλους παίκτες από τον σύλλογο του Γαζίου που πραγματοποίησε μία τρομερή χρονιά στη Γ’ Εθνική, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Θετικότατη εντύπωση έχουν κάνει ποδοσφαιριστές όπως ο Ανέστης Γκόγκος ή ο Ζακ Ενγκουέμ, ποδοσφαιριστές, που έτσι κι αλλιώς μοιάζουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Σε κάθε περίπτωση οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, με την περίπτωση Λέον, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών, να συγκεντρώνει «πόντους» για τον Πανιώνιο!



ΔΗΜΟΦΙΛΗ