Ν. Τζώρτζογλου: «Είπα το “Ναι” στον Μάκη Γκαγκάτση»

Με ανάρτηση του ο Νίκος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση να είναι υποψήφιος για την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, θα βρίσκεται στο πλευρό του καλό του φίλου, Μάκη Γκαγκάτση, αφού τους ενώνουν οι κοινές αξίες και η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση, ο Νίκος Τζώρτζογλου, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον ισχυρό άντρα του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» είναι τυχεροί με εκείνον στο «τιμόνι».

Αναλυτικά έγραψε: «Είπα το ‘ΝΑΙ” στον Μάκη Γκαγκάτση… Ναι είπα το “ΝΑΙ”…
Ο Μάκης εκτός από Σύντεκνος είναι Κορυφαίος παράγοντας με ήθος, με εμπειρία, με μεράκι, με ένα σπάνιο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό προφίλ.

Η πρώτη φορά στα 22 χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣΗ που αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος (και θα είμαι υποψήφιος) για την Ε.Ε της ΕΠΟ… ακριβώς γιατί είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταυτίζεται με τη δική μου φιλοσοφία και τις δικές μου ποδοσφαιρικές αρχές και αξίες….

Τιμή για μένα η πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση αλλά και για την ΕΠΣ Ηράκλειου, αφού μετά από 65 χρόνια από την εποχή του αείμνηστου του Γιώργου Μαρσέλου στο Ηράκλειο δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει μια εκπροσώπηση στην διοίκηση της ΕΠΟ με Προέδρο της ΕΠΣΗ.

Νιώθω ευλογημένος και περήφανος για αυτόν τον ΟΦΗ του Μιχάλη Μπούση.
Τυχερός ο κόσμος του ΟΦΗ που μέσα σε αυτό το σαθρό ποδοσφαιρικό περιβάλλον που βλέπουμε στην Ελλάδα που ξεχωρίζει η βία η τοξικότητα και πολλές άλλες χρόνιες παθογένειες, να υπάρχει αυτός ο ΟΦΗ που έχει αυτόν τον ιδιοκτήτη, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιχειρηματία και αυτήν την σοβαρή διοίκηση»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P