Στ. Στειακάκης: «Να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ο Στέλιος Στειακάκης, παρέμεινε στον Αστέρα Μυρτιάς, με τον ίδιο μιλώντας στο GRANDSPORT, να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μείνει στην ομάδα της Μυρτιάς.

Τη περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο Στέλιος Στειακάκης, αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέαρ Μυρτιάς, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ τη σεζόν 22-23 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με τη φναέλα του ΠΟΗ καταγράφοντας επτά συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο μισό, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Μυρτιάς έχοντας 10 συμμετοχές και πέντε τέρματα. Τη σεζόν 21-22 που αγωνίστηκε εξ’ ολοκλήρου στον ΠΟΗ είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σημείωσε δεκαπέντε γκολ.

Για την παραμονή του στον Αστέρα Μυρτιάς, ανέφερε: «Στην ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από φιλάθλους, διοίκηση και ποδοσφαιριστές να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω να βοηθήσω και εγώ σε αυτή τη προσπάθεια».

ADVERTISING

Για τους στόχους του Αστέρα Μυρτιάς, τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρόσθεσε: «να είμαστε όλοι υγιείς, να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μου ζητηθεί για να την επαναφέρουμε στην κορυφή».

Τέλος, ερωτηθείς για τη νέα διοίκηση της ομάδας της Μυρτιάς, ανέφερε: «Η νέα διοίκηση ξεκίνησε με παρά πολύ διάθεση και όρεξη. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ