«Αποχωρεί το καλοκαίρι του 2025 από τη Σίτι ο Γκουρντιόλα»

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, η διοίκηση της Σίτι εκτιμά ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα φύγει από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2025, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του!

Την εκτίμηση της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι από τους πολίτες μεταφέρει η Daily Mail σε ένα δημοσίευμα που αλλάζει το τοπίο στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, ο Καταλανός έχει πάρει την απόφαση να μην μπει καν σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2025!

ADVERTISING

Ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος μετακόμισε στο Μάντσεστερ πριν από 8 χρόνια και έχει προλάβει ήδη να σηκώσει 15 τίτλους, εκ των οποίων πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας, δείχνει κουρασμένος και έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι το τέλος του στους πολίτες πλησιάζει.

Σε όλες τις προσεγγίσεις της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, ο Καταλανός έχει δείξει αρνητικός να συζητήσει, κάτι που τη δεδομένη στιγμή ερμηνεύεται ως πρόθεση αποχώρησης το επόμενο καλοκαίρι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ