Ο Νιαυραδάκης έδωσε στα Χανιά το 37ο κύπελλο «Μάχης Κρήτης»!

Τα Χανιά κατέκτησαν το 37ο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», κερδίζοντας το Ηράκλειο στον τελικό με 1-0.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”477166″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”477166″]

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο έχοντας και το άγχος του τελικού με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάτι αξιοσημείωτο μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 14′ για τα Χανιά με τον Γεωργακάκη να κάνει ωραία προσπάθεια και να σουτάρει, όμως ο Αλεξανδράκης έδιωξε με το πόδι.

Στο 16′ τα Χανιά πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Γεωργακάκη, ο Νιαυραδάκης, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Το Ηράκλειο απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 29′ με τον Σταματάκη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των Χανίων να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Τα Χανιά στο 37′ άγγιξαν το 2-0, όταν ο Βέρδος έκανε τρομερή ντρίπλα στον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε με τον Αλεξανδράκη να λέει όχι κρατώντας ζωντανό το Ηράκλειο.

Στην επανάληψη τα Χανιά ήταν αυτά που απείλησαν πρώτα ξανά με τον Γεωργακάκη να επιχειρεί φάουλ από τα όρια της περιοχής με τον Αλεξανδράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 63′ το Ηράκλειο έχασε μεγάλη στιγμή για το 1-1, όταν ο Κωστάκης βγήκε τετ α τετ, όμως ο τερματοφύλακας των Χανίων βγήκε έγκαιρα και κράτησε το 0-1.

Το Ηράκλειο στο τελευταίο 20λεπτο έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην εστία των Χανίων χωρίς να το καταφέρει με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει ως το τέλος και τα Χανιά να πάρουν το κύπελλο στο 37ο «Μάχης Κρήτης».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”477166″]

Η ροή της αναμέτρησης: 

[le id=”232″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P