Με σούπερ Θωμά πήρε την τρίτη θέση το Ρέθυμνο!

Την τρίτη θέση στο κύπελλο «Μάχης Κρήτης» πήρε το Ρέθυμνο, αφού στον μικρό τελικό κέρδισε το Λασίθι με 3-0.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”477168″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”477168″]

Το Ρέθυμνο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ κατάφερε να απειλήσει με τον Θωμά, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 20ο λεπτό το Λασίθι απάντησε στις ευκαιρίες με τον Λιοντάκη να σουτάρει και τον κίπερ του Ρεθύμνου να διώχνει σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά το Ρέθυμνο απείλησε με το φάουλ του Σιμονάι, όμως έδιωξε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια οι αμυντικοί καθάρισαν την φάση.

Ένα λεπτό μετά ο Θωμάς έκανε απίθανη ενέργεια από αριστερά πέρασε τον αντίπαλο του, πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας το Λασιθίου έδιωξε με τα πόδια.

Η πίεση του Ρεθύμνου συνεχίστηκε και στο 26′ ο Κώστας Τσόγκας έκανε το πλασέ, όμως εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας το Λασιθίου έδιωξε στην γωνία του.

Το Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 32′ με τον Θωμά να βρίσκεται σε καλή θέση και με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Λασίθι ήταν αυτό που απείλησε πρώτο με τον Λιοντάκη να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 56′ με απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και μετά το Ρέθυμνο πάτησε γκάζι και στο 58′ κατάφερε να κάνει το 2-0 με τον Ανδιρώτη να πλασάρει υπό πίεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, ενώ ο Θωμάς στο 64′ κλείδωσε τη νίκη με ωραίο σουτ γράφοντας το 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και το Ρέθυμνο πήρε την τρίτη θέση στο κύπελλο «Μάχης Κρήτης». Μάλιστα να σημειωθεί πως οι νικητές έπαιζαν για δέκα λεπτά περίπου με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μίτο τραυματίστηκε και δεν είχε άλλη αλλαγή το Ρέθυμνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”477168″]

Η ροή της αναμέτρησης: 

[le id=”231″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P