Η σταθερότητα του Γιώργου Χανιωτάκη

Η φετινή χρονιά γράφτηκε στην ιστορία, με την συνεισφορά του Γιώργου Χανιωτάκη να είναι σημαντικότατη!

Μία αξέχαστη χρονιά που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια είχε ο Αλμυρός, που τερμάτισε στην 3η θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά επίσης κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΗ για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Κάθε επιτυχημένη ομάδα ξεκινάει από τον… άσσο της και η ομάδα του Γαζίου, είχε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα τρομερό δίδυμο τερματοφυλάκων, με τους Ανέστη Γκόγκο και Γιώργο Χανιωτάκη.

Αν και ταλαιπωρήθηκε από ορισμένα θέματα τραυματισμών, ο Χανιωτάκης αγωνίστηκε στην πλειονότητα των παιχνιδιών (24) του πρωταθλήματος, όντας μία πηγή σιγουριάς και ηρεμίας κάτω από την εστία. Άλλωστε δεν μπορεί να είναι τυχαίο, πως οι «πορτοκαλί» είχαν την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με τον Χανιωτάκη να μην δέχεται σε κανένα παιχνίδια πάνω από δύο τέρματα, με την εστία του να παραβιάζεται δύο φορές, μόνο σε πέντε περιπτώσεις.

Πρόκειται εξάλλου για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και αποτελεί μία σταθερά, κάτω από τα δοκάρια. Εξαιρετικός ήταν και στην επανεμφάνιση του, στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, οπού κράτησε το ανέπαφο της εστίας του, τόσο στον ημιτελικό με τον ΠΑΝΟΜ, αλλά και στον τελικό με τον ΠΟΑ, βάζοντας έτσι τη δική του σφραγίδα στην κατάκτηση του τροπαίου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P