Αποχωρεί από την προεδρία του Αστέρα Μυρτιάς ο Γ. Τσίτσας – Έρχονται εκλογές για νέο ΔΣ

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Αστέρα Μυρτιάς, Γιώργος Τσίτσας γνωστοποίησε πως δεν συνεχίζει στην προεδρία του σωματείου, αφού δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Ο Γιώργος Τσίτσας έκανε γνωστό πως επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να συνεχίσει από την προεδρία του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απομακρύνεται από το σωματείο.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ στην ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, δηλώνοντας πως ήταν τιμή του που πρόσφερε στην ομάδα του χωριού του.

ADVERTISING

Αναλυτικά έγραψε: «Πέρασαν 2 χρόνια από την μέρα που ο αείμνηστος Γιάννης ΑΣΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ έβαλε την σπίθα ώστε να ανάψει η φωτιά και να δημιουργηθεί πάλι η ομάδα μας ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (ΠΟΡΟΣ).

Μετά από αυτά τα 2 χρόνια ήρθε η στιγμή να γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ ώστε να δημιουργηθεί νέο Δ.Σ. Για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους ΔΕΝ θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στο νέο Δ.Σ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθώ από την ομάδα.

Είναι ΤΙΜΗ μου και χαρά μου που υπηρέτησα από την πλευρά του Προέδρου και του ποδοσφαιριστή αυτή την ομάδα.. Νιώθω χαρούμενος γιατί μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ δημιουργήσαμε τις βάσεις (ΑΚΑΔΗΜΙΑ,ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ) ώστε το επόμενο Δ.Σ να ισχυροποιήσει με σταθερά βήματα την ομάδα και να κάνει πράγματα τα οποία δεν μπορέσαμε εμείς.

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη Αρναουτάκη Σταυρό,τους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη και Γιώργο Πιτσούλη, τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Manolis Kokosalis και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κριτσωτάκη που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια μας.

Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο του χωριού μας ΤΣΑΚΟΥΝΤΑΚΗ Χάρη που ήταν πάντα κοντά μου σε ότι χρειαζόμουν, όλες τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ του χωριού για τις χορηγίες, τον Πολιτιστικό σύλλογο Μυρτιάς και την εκκλησία με τον πάπα Φώτιο Καλύβα που στήριξε έμπρακτα το εγχείρημα μας. Επίπλεον ευχαριστώ τους ΓΟΝΕΙΣ που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους ειδικά στην Ακαδημία..

Τέλος ευχαριστώ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου που ήταν πάντα στο πλευρό μου παρόλο που στερήθηκε πολύτιμο κοινό μας χρόνο..

ADVERTISING

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ