Η Τύλισος κινείται με αποφασιστικότητα με στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται ο σχεδιασμός στην Τύλισο, με τη διοίκηση να θέλει να σχηματίσει από νωρίς ένα πολύ ισχυρό σύνολο!

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μία πολύ δυνατή ομάδα που θα επαναφέρει τους «πράσινους» άμεσα στην μεγάλη κατηγορία, δείχνουν στην Τύλισο.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, η διοίκηση και ο πρόεδρος. Ευάγγελος Τσαγκαράκης κινήθηκαν και έκλεισαν γρήγορα το θέμα του προπονητή, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Δημήτρη Χωματά, ένας τεχνικός που άφησε θετικά δείγματα γραφής στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, παρά την τελική κατάληξη.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα στην Τύλισο δεν έχασαν καθόλου χρόνου, προχωρώντας στις απαραίτητες επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να διατηρηθούν στην ομάδα και τη νέα χρονιά, με την Τύλισο να ανακοινώνει ήδη πέντε ανανεώσεις, ενώ έπεται και συνέχεια.

Σίγουρα η Τύλισος δείχνει να κινείται με αποφασιστικά βήματα, θέλοντας να έχει από νωρίς μέσα στο καλοκαίρι σχηματισμένο τον αγωνιστικό κορμό της, που μαζί με τις μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν, θα μπορέσουν να πετύχουν το μεγάλο στόχο της επιστροφής της ομάδας στην Α1!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ