Τα μεταγραφικά «θέλω» του Παναθηναϊκού Ηρακλείου

Σε ποιοτικές και στοχευμένες επιλογές θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου!

Δεν χάνουν χρόνο οι άνθρωποι του ΠΟΗ, αφού μετά την παραμονή του Χρήστου Μουρτζάκη, τίθεται σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα του σωματείο. Οι «πράσινοι» θα μείνουν πιστοί στο πλάνο και τη φιλοσοφία τους για τη χρησιμοποίηση νεαρών παιδιών από την ακαδημία του συλλόγου, τα οποία θα πλαισιωθούν από μερικούς πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Επί της ουσίας δηλαδή η… συνταγή της περασμένης χρονιάς, που με τον Χρήστο Μουρτζάκη στην τεχνική ηγεσία, εξελίχτηκε θετικά, αφού ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει στην κατηγορία.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΟΗ έχουν ήδη εντοπίσει πιθανούς στόχους τους στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα ο ΠΟΗ θα κινηθεί για την… ποιότητα, αφού οι μεταγραφές θα είναι στοχευμένες και μα βάσει τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας. Οι «πράσινοι» αναμένεται να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, αλλά και την αιχμή της επίθεσης, με ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και εμπειρίες, που θα μπορέσουν με την παρουσία τους να βοηθήσουν και του πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι προσθήκες πιθανότατα θα ξεπεράσουν τις τέσσερις με πέντε κινήσεις, με τον ΠΟΗ να θέλει να είναι πανέτοιμος από νωρίς για τη νέα χρονιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ