Γαβαλάς για την ακαδημία του Αλμυρού: «Έχουμε κάτι έτοιμο που χρειάζεται μόνο να τελειοποιηθεί – Οι υποδομές αποτελούν ένα σταθερό θεμέλιο»

Η Γ.Σ. του Αλμυρού βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον απερχόμενο πρόεδρο Θωμά Γαβαλά να μιλάει και για την ακαδημία της ομάδας, που όπως ανέφερε υπάρχουν οι υποδομές και η όρεξη, για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και πρέπει η νέα διοίκηση να στηριχθεί εκεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Όλα αυτά που έχουν γίνει εδώ στις εγκαταστάσεις είναι πραγματικά σημαντικά. Έχουν δημιουργηθεί υποδομές που θα παραλάβει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις ιδέες του και να συνεργαστεί με τις ομάδες υποδομών. Αυτές οι ομάδες εργάζονται σκληρά και αγαπούν τον Αλμυρό και τις ανάγκες του. Έτσι, μπορούν να δημιουργήσουν κάτι νέο και ξεχωριστό, μεγαλώνοντας την ακαδημία, καθώς υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι.

Μην ξεχνάτε ότι, καθώς περνάω με το αυτοκίνητο, βλέπω ιδιωτικές ακαδημίες όπου δεν υπάρχει καν χώρος για παρκάρισμα, και όμως πηγαίνουν εκεί. Εδώ, έχουμε κάτι έτοιμο που χρειάζεται μόνο να τελειοποιηθεί. Αυτές οι υποδομές αποτελούν ένα σταθερό θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την ακαδημία μας και τις ομάδες υποδομών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P