Θ. Γαβαλάς: «Πρόταση μου να αναλάβει ο Μιχ. Τσαγκαράκης την ηγεσία – Έχει φτιαχτεί ένα brand name για τον Αλμυρό»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα το κρίσιμο Δ.Σ. του Αλμυρού, με φόντο τον απολογισμό και φυσικά την επόμενη ημέρα και την διάδοχη κατάσταση στο θέμα της προεδρίας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς, ο οποίος έκανε τον δικό του απολογισμό, μιλώντας τόσο για τους λόγους της απόφασης του να αποχωρήσει από την προεδρία, αναφέροντας πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του, ενώ πρότεινε τον επιχειρηματία Μιχάλη Τζαγκαράκη, αν το επιθυμεί και ο ίδιος να βγει μπροστά για να ηγηθεί της επόμενης ημέρας.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως πλέον έχει φτιαχτεί ένα brand name για τον Αλμυρό, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως υπήρχαν μηδέν έσοδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Να σας ευχαριστήσω που ήρθατε. Μετά την παραίτηση μου, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες. Είναι η πρώτη Γενική Συνέλευση η οποία είναι απολογιστική, αλλά θεωρώ πως κάποια πράγματα είναι αρκετά περιττά. Έχω να πω μόνο 2-3 πράγματα. Η ομάδα φέτος πέτυχε πολύ σημαντικά πράγματα. Για πρώτη φορά, πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει στην ιστορία της.

Νομίζω η τρίτη θέση στην Γ’ κατηγορία ήταν κάτι που για ομάδα περιφερειακή, βαθμολογικά, απ’ όλες τις ομάδες πέτυχε το ακατόρθωτο. Όλο αυτό έγινε με μια διαδικασία που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι, με στελέχη, διοίκηση, προπονητικό τιμ και τα παιδιά που έπαιξαν όλη τη χρονιά.

Καταφέραμε φέτος και φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα. Φάνηκε και από την αποδοχή που είχε πανελλαδικά. Αναγνωρίστηκε τόσο πολύ που, ειλικρινά σας μιλάω, μετά τη συνέντευξη Τύπου με πήραν πάνω από 50-60 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Είναι αναγνωρισιμότητα για το σωματείο.

Μεγάλη επιτυχία που έγινε με αποκορύφωμα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η απόφαση που πήραμε δεν ήταν για να μειώσουμε ή για να γίνει κατώτερο. Έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος. Να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα από όσους αναλάβουν. Όλοι εμείς που την αγαπάμε θα είμαστε αρωγοί εξωτερικά αλλά κοντά.

Και οικονομικά και ηθικά θα βοηθήσουμε αν μας το ζητήσουν. Υπάρχει η εμπειρία και η θέληση. Θα πρέπει κάποια στιγμή, γιατί έτσι γίνεται βάσει καταστατικού, να ορίσουμε τις εκλογές την επόμενη εβδομάδα, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γίνει μια ζύμωση. Θα πρέπει την επόμενη εβδομάδα να έρθει ένα έτοιμο διοικητικό συμβούλιο έτσι ώστε να εκλεγεί και να προχωρήσει άμεσα στον σχεδιασμό για μια καινούργια, καλύτερη μέρα για τον Αλμυρό.

Έχει φτιαχτεί ένα brand name για τον Αλμυρό. Η προσπάθεια, ο αγώνας και όλο αυτό που συνέβη σε αυτήν την ομάδα δημιούργησαν μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Όλες οι υποχρεώσεις θα καλυφθούν και η νέα διοίκηση θα αναλάβει από μηδενική βάση

Το καλύτερο για μένα θα είναι να μπορέσουν να βρεθούν άτομα από την περιοχή που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Πέρυσι δεν υπήρχε στήριξη, με εξαίρεση κάποιους χορηγούς. Τα έσοδά μας ήταν μηδαμινά, είτε από την αυτοδιοίκηση είτε από άλλες πηγές, εκτός από αυτά που παίρνουν όλες οι ομάδες.

Ο ντόρος αυτός πλέον δίνει τη δυνατότητα στη νέα διοίκηση, όταν βγει, να απευθύνει κάλεσμα. Θα έχει αντίκτυπο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί για να πάρει αυτό που αρμόζει και αξίζει αυτό το σωματείο.

Πρότασή μου είναι να αναλάβει ο Μιχάλης Τσαγκαράκης την ηγεσία, εφόσον το επιθυμεί και το θέλει. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα συμβούλιο, το οποίο θα σταθεί δίπλα του και θα τον υποστηρίξει. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας βοήθεια και συνεργασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P