Γ. Φλουρής: «Θετικό το πρόσημο, απόλυτη η συνεργασία προέδρου-προπονητών και παικτών»

Ο ένας εκ των προπονητών του Αγίου Δημητρίου Γιάννης Φλουρής μίλησε στο GRANDSPORT, για τον απολογισμό της χρονιάς, για το ενδεχόμενο της ανανέωσης του τη νέα σεζόν και έδωσε την δική του οπτική για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ασήμι και σχολίασε τις… εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε: «το πρόσημο της χρονιάς ήταν θετικό, καθώς από νωρίς η ομάδα δεν μπήκε σε κινδύνους και παρόλο το μικρό ρόστερ έφτασε κοντά στην τριάδα του πρωταθλήματος». Εν συνεχεία πρόσθεσε: «υπήρξε απόλυτη συνεργασία μεταξύ του προέδρου, των προπονητών και των παικτών, είμαι αρκετά ευχαριστημένος».

ADVERTISING

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, συνεχάρη το Ασήμι, λέγοντας: «συγχαρητήρια στο Ασήμι για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ανταγωνιστικά, ο πρωταθλητής ξεκαθάρισε σχετικά γρήγορα και ότι το μόνο ενδιαφέρον στο τέλος, ήταν η ομάδα που θα παρέμενε και εκείνη που θα τερμάτιζε στην δεύτερη θέση».

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεση του με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τονίζοντας: «πρέπει να μεγαλώσουν οι όμιλοι και να πληθύνουν οι ομάδες, διότι η λήξη του πρωταθλήματος τέλη Απρίλιου δυσκολεύει τον προγραμματισμό των ομάδων».

Ερωτηθείς για την… ευχάριστη και την δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Φλουρής, τόνισε: «Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ήταν ο Αετός Ανωγείων έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν και… δυσάρεστη τα Δειλινά διότι ξεκίνησαν με στόχο τον πρωταθλητισμό όμως ο στόχος αυτός χάθηκε νωρίς».

ADVERTISING

Τέλος, άφησε ερωτηματικό το ενδεχόμενο ανανέωσης του για την νέα σεζόν, καθώς σε σχετική ερώτηση, ανέφερε: «θα το δούμε, είμαι πιεσμένος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, το επόμενο διάστημα θα το δούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ