Κάποιος να κοιτάξει και το γήπεδο της Γαρίπας!

Στο Ηράκλειο οι ομάδες έχουν μεγάλα προβλήματα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και αυτό σίγουρα δεν βοηθάει την εξέλιξη του αθλήματος και την ποιότητα του θεάματος.

Ένα από τα γήπεδα που έχουν αφεθεί στην… μοίρα τους, ενώ θα μπορούσε να είναι ένα στολίδι της περιοχής είναι αυτό της Γαρίπας.

Οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια κάνουν έκκληση σε τοπικούς φορείς και όχι μόνο να βρεθεί άμεσα λύση για το γηπεδικό πρόβλημα, ώστε να γίνει ανακατασκευή του γηπέδου και η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα.

ADVERTISING

Μέχρι τώρα όμως δεν έχει γίνει το παραμικρό με το γήπεδο να μένει ως έχει και τους ανθρώπους της Γαρίπας να παλεύουν κάθε χρόνο για να βρουν ποδοσφαιρική στέγη στο Ηράκλειο, ενώ γνωρίζουν καλά ότι αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα είχαν το δικό τους σπίτι και την δική τους δυναμική.

Τα χρόνια περνάνε, όμως το γήπεδο παραμένει σε τραγική κατάσταση. Μήπως ήρθε η ώρα οι φορείς της περιοχής μαζί με την διοίκηση που κάνει καθημερινά αγώνα για την βελτίωση του να κοιτάξουν και αυτό το γήπεδο;

Άλλωστε η κάθε ομάδα που έχει το δικό της γήπεδο, έχει και μια άλλη δυναμική, αφού δεν εξαρτάται από κανέναν και μπορεί μάλιστα να έχει και τις δικές της ακαδημίες, ώστε να βγάζει παίκτες.

ADVERTISING

Το γηπεδικό πρόβλημα είναι στις προτεραιότητες του γηπέδου, με τον πρόεδρο Χρήστο Βασιλάκη να κάνει συνεχώς προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ