Συγκινεί ο Κλοπ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ως τεχνικός της Λίβερπουλ – «Είναι πολύ δύσκολο να πεις αντίο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε την Παρασκευή (17/5) συνέντευξη Τύπου, δύο ημέρες πριν από το μεγάλο του αντίο ως τεχνικός της Λίβερπουλ, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Γουλβς για την Premier League την Κυριακή (19/5).

Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη συγκινησιακά, καθώς ο Γερμανός αποκάλυψε ότι αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο έντονη της ζωής του.

«Είπα τόσο συχνά αντίο αυτή την εβδομάδα, σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Υπέροχες στιγμές ήδη. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι είναι μια κανονική εβδομάδα, γιατί δεν είναι.

ADVERTISING

Χθες οι παίκτες είπαν αντίο με τον τρόπο τους, είχαμε ένα μικρό μπάρμπεκιου εδώ που ήταν πολύ ωραίο. Την Τρίτη, ήμουν με το προσωπικό της Chapel Street και πραγματικά ήταν πολύ, πολύ ωραία. Κάτι στο γήπεδο μετά, άλλη μια γιορτή αποχαιρετισμού. Είναι πολύ. Είχα βέβαια πολύ συναισθηματικές στιγμές ενδιάμεσα».

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο, Πεπ Λίντερς και Μάτος, οι οποίοι επίσης πρόκειται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, δηλώνοντας πως έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Σχετικά με τους Ζόελ Μάτιπ και Τιάγκο Αλκάνταρα, που λήγουν τα συμβόλαια τους, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι οποιαδήποτε ομάδα αποκτήσει τον Μάτιπ θα έχει την τύχη να έχει έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης και πολύ ταπεινό άτομο.

ADVERTISING

Όσο για τον Αλκάνταρα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος αστέρας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Για τα εννέα χρόνια στο Μερσεσάϊντ ανέφερε: «Είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω πια, οπότε είμαι απολύτως καλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ