Περιζήτητος ο Χρ. Μανδάς – «Ενδιαφέρον από Λέστερ, δεν πωλείται κάτω από 15 εκατ. ευρώ!»

Καθημερινά εμφανίζονται δημοσιεύματα στην Ιταλία σχετικά με τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος φέτος κέρδισε χρόνο συμμετοχής στη Λάτσιο και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ.

Πρόσφατα, η εφημερίδα «Il Messaggero» ανέφερε ότι η Μόντσα επιθυμεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για να του δώσει μία σεζόν ως βασικός τερματοφύλακας. Παράλληλα, η Φιορεντίνα φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να προσφέρει χρήματα και τον διεθνή Τσέχο γκολκίπερ, Αντονίν Μπάρακ, ως αντάλλαγμα στους Ρωμαίους.

Το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο νεαρός τερματοφύλακας κοστολογείται στα 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Λάτσιο δεν φαίνεται πρόθυμη να τον πουλήσει, αλλά συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αποχωρήσει ο βασικός τους τερματοφύλακας, Ιβάν Προβεντέλ.

Σήμερα, η «Corriere dello Sport» ανέφερε ότι η Λέστερ, η οποία επέστρεψε στην Premier League, ενδιαφέρεται επίσης για τον Μανδά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «αλεπούδες» ζήτησαν να μάθουν την κατάσταση του παίκτη και έλαβαν απάντηση από τη Λάτσιο ότι δεν παραχωρείται με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P