Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας πηγαίνει στο Euro 2024 με μεγάλες βλέψεις και φυσικά είναι εκ των φαβορί για το τρόπαιο. Την Πέμπτη (16/5) οι Les Bleus ανακοίνωσαν την λίστα των 25 παικτών που θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι αστέρες είναι πολλοί στις κλήσεις του Ντεσάμπ και ξεχωρίζουν τα ονόματα των Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Γκριεζμάν, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μεντί, Κονατέ και Κουντέ.

Επιπλέον, υπάρχει μία μεγάλη επιστροφή, καθώς ο Καντέ έχει επιστρέψει στις κλήσεις έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Η Γαλλία είναι σε όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι κλήσεις της εθνικής Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)
Αμυντικοί: Κλος (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Ίντερ), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Καντέ (Αλ-Ιτιχάντ), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ), Ζαΐρ-Εμερί (Παρί)
Επιθετικοί: Μπαρκολά (Παρί), Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Παρί), Ζιρού (Μίλαν), Κολό Μουανί (Παρί), Εμπαπέ (Παρί), Τουράμ (Ίντερ)

 

sport24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P