Γ. Χανιωτάκης: «Άξιζε ο Αλμυρός το κύπελλο για όλη την προσπάθεια» (vid)

Δίκαια είναι κυπελλούχος ΕΠΣΗ ο Αλμυρός σύμφωνα με τον Γιώργο Χανιωτάκη στις δηλώσεις που έκανε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓.

Ο έμπειρος κίπερ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος στον Αλμυρό, όπου τερμάτισε στην 3η θέση της Γ’ Εθνικής και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΗ, ενώ αποθέωσε τον Θωμά Γαβαλά για την προσπάθεια που κάνει.

Για το τρόπαιο και για την χρονιά που πέρασε: «Είναι ομαδική δουλειά να κρατάει η ομάδα το μηδέν, δεν είναι μόνο προσωπική. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο όπως όλα τα παιδιά. Ήταν μια χρονιά που όλα πήγαν σχετικά καλά.

Καταφέραμε σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και πήραμε τη νίκη που μας έδωσε το τρόπαιο. Άξιζε σε αυτή την ομάδα για όλη την προσπάθεια που κάναμε μέσα στη σεζόν. Ήμασταν καλοί σε όλη την χρονιά και γιατί όχι και του χρόνου να κάνουμε μια ίδια ή καλύτερη πορεία».

Για τον πρόεδρο Θωμά Γαβαλά, το Δ.Σ. και τον κόσμο: «Η αλήθεια είναι ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να δίνουν τα χρήματα τους γιατί τα έσοδα είναι ελάχιστα, οπότε κάθε άνθρωπος που το κάνει αυτό αξίζει συγχαρητήρια. Έτσι και ο πρόεδρος μας έχει ματώσει όλη την χρονιά και οικονομικά και με κάθε τρόπο να μας κρατάει στην καλύτερη κατάσταση.

Ελπίζω να τον έχουμε και του χρόνου μαζί μας, αν είμαι και εγώ εδώ. Ο Αλμυρός και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τον χρειάζεται.

Για τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας γιατί φέτος η απουσία μας ήταν μεγάλη, πηγαίναμε εξαιρετικά και το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο και είναι κρίμα. Ο Αλμυρός είναι μεγάλη ομάδα και το Γάζι μεγάλο και χρειάζεται την στήριξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P