Μ. Σουτζής: «Δεν έχω λόγια – Περήφανος για τους παίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Ο Αλμυρός είναι Κυπελλούχος ΕΠΣΗ για το 2023-2024 και σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV ήταν πανευτυχής για την κατάκτηση του τροπαίου!

Αναλυτικά: «Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτά τα παιδιά, δεν έχω λόγια για αυτό το συμβούλιο, τον πρόεδρο, τον Μαρνέλο, τον Βίστη, μια ονειρική χρονιά τελειώνει σήμερα. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτά τα παιδιά, αυτό το προπονητικό τιμ και όλο το σωματείο γενικότερα. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά  ήμασταν μια πετυχημένη ομάδα. Σήμερα από ότι είπε και ο κόσμος δίκαια κερδίσαμε και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Αυτά κουβάλησαν όλη τη χρονιά, όπως ξέρετε είμαι πολύ απαιτητικός, δεν έχω λόγια και είμαι τυχερός που τους έχω και εύχομαι να τους έχω και στη συνέχεια.

ADVERTISING

Γενικά μια καλή ημέρα για τη οικογένεια Σουτζή, μετά και την νίκη του αδελφού μου με τον ΑΟΤ. Πολλά συγχαρητήρια. γιορτάζει σήμερα η οικογένεια Σουτζή. Μια καταπληκτική διοργάνωση το Final Four, αυτά που έγιναν σήμερα, δεν γίνονται αλλού, συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ