ΠΟΑ και Αλμυρός στον μεγάλο τελικό του 3ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Σε λίγες ώρες στο Αρκαλοχώρι, πραγματοποιείται ο τελικός του 3ου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, οπού Αλμυρός και ΠΟΑ θα μονομαχήσουν μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση του τροπαίου!

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Το πλέον σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, στα γήπεδα του Ηρακλείου, μία αναμέτρηση-γιορτή, που όμοια της δεν υπάρχει στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι προ των πυλών.

Στις 17:00 στο Αρκαλοχώρι, ξεκινάει το μεγάλο παιχνίδι του Αλμυρού με τον ΠΟΑ, σε μία επανάληψη του τελικού του 1ου Final Four στον Κρουσώνα, πριν από δύο χρόνια. Η ομάδα του Γαζίου θα επιχειρήσει να κάνει ότι και τότε, φιλοδοξώντας να φτάσει στην τέταρτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της, ενώ εκείνη του Ατσαλένιου είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 12 τίτλους και στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή μετά το 2019!

Στους ημιτελικούς της Παρασκευής, η ομάδα του Μανώλη Σουτζή είχε άνετη πρόκριση, επικρατώντας με 5-0 του ΠΑΝΟΜ στο γήπεδο του Καστελλίου, ενώ το συγκρότημα του Κώστα Φραντζέσκου, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να «λυγίσει» την αντίσταση του Ηροδότου με 5-3, μετά το ισόπαλο 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Στο πλαίσιο του τελικού αναμένονται αρκετές εκπλήξεις από τους διοργανωτές, που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, θέλοντας να ξεπεράσουν τις δύο πρώτες διοργανώσεις, σε Κρουσώνα και Τυμπάκι, με καλεσμένους υψηλού επιπέδου, που δίνουν άλλο κύρος στον τελικό, αλλά και βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P