Γ. Πετράκης: «Σημαντικό που βάλαμε δύο γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο»

Για την χρονιά που πέρασε και την επιτυχία να κρατήσει τον Παναιτωλικό στην κατηγορία, αλλά και για την επόμενη ημέρα μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είχαμε τα διαστήματα μας που ήμασταν καλοί, όμως είχε και ο ΟΦΗ τα δικά του. Έγιναν και από τις δύο ομάδες ευκαιρίες. Ήταν πολύ σημαντικό τα δύο γρήγορα γκολ που βάλαμε σε κάθε ημίχρονο για να προηγηθούμε. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι από καλές ομάδες,

Σαν ομάδα μας αφήνει ικανοποιημένους όπως κλείνουμε την χρονιά γιατί ήταν μια δύσκολη σεζόν. Μείναμε κατηγορία, πήγαμε στους 4 του κυπέλλου και παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Όπως κλείνει η χρονιά μας κάνει χαρούμενους και πρέπει να είναι η βάση για τη νέα χρονιά για να βρει σταθερότητα και να μπει μπαίνει σε διαδικασία να κινδυνεύει. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους πρώτα στους παίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο και όλα τα άτομα που είναι δίπλα μου. Στον ΟΦΗ εύχομαι καλή οργάνωση και καλή χρονιά».

Για το πως κράτησε τους παίκτες: «Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα από την αρχή, όμως η πίστη, η εμπιστοσύνη στα εύκολα και στα δύσκολα ήταν το σημαντικό. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα κατέθεσα ότι πίστεψα αυτά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος που το εκτίμησαν και το έβγαλαν μέσα στο γήπεδο σαν ικανότητα και νομίζω κάπως έτσι φτάσαμε εδώ. Δεν υπάρχουν μυστικά μόνο δουλειά.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα σίγουρα μέσα στη σεζόν. Πάντα ότι κάνεις θα μπορούσες να το κάνεις καλύτερα και ειδικά στο ποδόσφαιρο που είναι παιχνίδι των λαθών. Μαθαίνουμε μέσα από την μάθηση και σαν άνθρωποι και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ για να γίνουμε καλύτεροι και να το μεταφέρουμε».

Για την επόμενη ημέρα στον Παναιτωλικό: «Έχω καταθέσει την άποψη μου δημόσια ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναιτωλικό γιατί έχει τα πάντα. Το Αγρίνιο είναι μια πόλη που αγαπάει την ομάδα, έχουμε καλές εγκαταστάσεις και προπονητικό κέντρο, ο κ. Κωστούλας είναι πάντα δίπλα μας, κάνω την δουλειά μου χωρίς να με ενοχλεί κανείς. Όλα αυτά με κάνουν να εκτιμώ τα πράγματα. Ήδη η διοίκηση μου έχει καταθέσει ότι θέλει να συνεργαστούμε την επόμενη χρονιά και μένουν τα τυπικά. Θα είναι χαρά για εμένα αν συμβεί αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P