Η παράδοση της OPAP Arena από την ΑΕΚ – Τι ισχύει σε πιθανές ζημιές

Το χρονοδιάγραμμα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference League.

Το γήπεδο της ΑΕΚ και το γεγονός ότι θα φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στις συζητήσεις των ποδοσφαιρόφιλων στην χώρα, μετά από αυτή της μεγάλης επιτυχίας των «ερυθρόλευκων». Δεν είναι άλλωστε και ότι καλύτερο για τους φίλους της Ένωσης, το γεγονός οτι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της, θα ζήσει την κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή μέσα στο… σπίτι της.

Πέρα από την ανησυχία που υπάρχει για το τί θα γίνει με τα καταστήματα στην περιοχή γύρω από το γήπεδο, ανάλογοι φόβοι υπάρχουν και για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στην ΟΠΑΠ Arena… Κάτι όμως για το οποίο, την ευθύνη την έχει η UEFA.

ADVERTISING

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, τα πράγματα έχουν ως εξής… Την άλλη Κυριακή στις 19 Μαΐου, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λαμία στο γήπεδο της και την επόμενη μέρα, η Ένωση θα το παραδώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Φυσικά, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξει τόσο επιθεώρηση, όσο και καταγραφή τυχόν προβλημάτων.

Ακριβώς η ίδια διαδικασία θα γίνει και όταν η UEFA θα… επιστρέψει την ΟΠΑΠ Arena στους «κιτρινόμαυρους». Άνθρωποι της ΑΕΚ θα τσεκάρουν αν έχουν υπάρξει ζημιές και αν εντοπιστούν τέτοιες, τότε η ομάδα που οπαδοί της κάθονταν εκεί, θα κληθούν να πληρώσουν μέσω της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας την επισκευή, αλλά και το πρόστιμο που θα αντιστοιχεί σε τέτοιες συμπεριφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ