Β. Πλεσίτης: «Ο Δ. Στειακάκης οραματίζεται κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα του τοπικού – Έπρεπε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Βασίλης Πλεσίτης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την στήριξη της στον ίδιο και στο πρότζεκτ που ήθελε να δημιουργήσει από το περυσινό καλοκαίρι.

Παράλληλα αποθέωσε τον Δευκαλίων Στειακάκη, ο οποίος οραματίζεται έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης της ομάδας στα γήπεδα της ΕΠΣΗ.

Ακόμα στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, να γίνουν οι προσθήκες που χρειάζεται το σωματείο και να τερματίσει η ομάδα μέσα στην πρώτη τριάδα του νέου πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Όταν από τον πρόεδρο και την διοίκηση εκφράστηκε η επιθυμία να συνεργαστούμε μαζί, υπήρχε από την πλευρά μου η επιθυμία και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, η διοίκηση του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο και λέω τον πρόεδρο, καθώς αυτός οραματίζεται κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα του τοπικού. Όλη την διάρκεια της χρονιάς μας είχαν εμπιστοσύνη, σεβασμό και εμένα και τους παίκτες και ένιωθα την ανάγκη να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ.

Είχαν δημιουργήσει ένα λειτουργικό και ομαλό περιβάλλον για να μπορούμε όλοι να είμαστε αποδοτική. Ένιωθα ότι αρχικά σαν άνθρωπος και μετά σαν προπονητής θα έπρεπε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας για να αξιοποιήσουμε και να οργανωθεί περισσότερο το σωματείο και σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό μας και τις ακαδημίες, επειδή έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και θέλουμε να δούμε πως θα ενώσουμε τις ακαδημίες με την ομάδα προς όφελος του αθλητισμού.

Στον Κρουσώνα λειτουργεί μια ακαδημία που επικεφαλής είναι ο κ. Στέλιος με άλλα 7-8 παιδιά που τρέχουν την ακαδημία με όμορφο τρόπο και έχουν στόχο να δώσουν σωστές κατευθύνσεις στα παιδιά. Γίνεται συντονισμένη προσπάθεια για τα παιδιά του αθλητισμού. Με όχημα τον αθλητισμό θα αλλάξουν την νοοτροπία την κουλτούρας της περιοχής.

Εμείς θέλουμε να του παρέχουμε όλες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και ένα καλό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Θέλουμε να έχουμε τις καλύτερες μπάλες, γηπεδικές συνθήκες και ρουχισμό και αν είναι δυνατόν την καλύτερη προπόνηση για να εξελίσσονται τα παιδιά.».

Για τον στόχο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Πέρυσι κάναμε ριζικές αλλαγές και βρήκαμε τα πατήματα μας στο πρωτάθλημα βάζοντας καλές βάσεις θεωρώ για τη νέα χρονιά. Φέτος θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό τον κορμό ώστε να είμαστε μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, να απολαμβάνουν οι παίκτες το ποδόσφαιρο, να κάνουμε μια καλή πορεία και να είμαστε μια ομάδα της τριάδας, μια ομάδα ανταγωνιστική και υπολογίσιμη και θα μας διακρίνει το καλό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P