Δ. Κολώνιας: «Βάση όλων όσων μας έτυχαν, θεωρώ ότι η χρονιά μας αφήνει ικανοποιημένους»

Τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο πρόεδρος του Ηρακλή Νιπιδιτού, Δημήτρης Κολώνιας.

Μία χρονιά προκλήσεων ήταν η φετινή για τον Ηρακλή Νιπιδιτού που είχε να διαχειριστεί τη νέα συνθήκη στο πρωτάθλημα, με τους τρεις γύρους. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Κολώνιας, η ομάδα κατάφερε να ρολάρει μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, ανεβαίνοντας ακόμα και στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο στη συνέχεια «πλήρωσε» τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που άφησαν τον Ηρακλή πίσω. Πάντως ο πρόεδρος του σωματείου βάζει -και βάσει των συνθηκών- θετικό πρόσημο στη χρονιά, καθώς επετεύχθη και ο βασικός στόχος που ήταν να δημιουργηθεί ένα σύνολο με οικογενειακό κλίμα.

ADVERTISING

Μάλιστα ο Δ. Κολώνιας λέει το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα από την άκρη του πάγκου, τους ποδοσφαιριστές, ενώ με τα καλύτερα μιλάει για τον Αντώνη Βλαχάκη, αλλά και τον Ανθεστίωνα, για την εξαιρετική φιλοξενία όλη τη σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε: «Ξεκινήσαμε μια νέα σεζόν φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή μας, με νέο προπονητή και μια πρόκληση μπροστά μας! Η πρόκληση ήταν οι τρεις γύροι πρωταθλήματος, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές, με όλες τις υποχρεώσεις τους, για τόσα πολλά παιχνίδια κοντά στην ομάδα! Ήταν δύσκολο και φάνηκε και στην πορεία μας, καθώς μετά τα δύο πρώτα ματς που δεχτήκαμε δύο πολύ βαριές ήττες, η ομάδα ρόλαρε και μέχρι το τέλος του 2ου γύρου κάναμε μια εξαιρετική πορεία, όντας μέχρι και 2οι κάποια στιγμή!

Εκεί, τότε, φάνηκε και η δυσκολία που ανέφερα νωρίτερα. Αρχίσαμε να έχουμε πολλές απουσίες, μέχρι και 12-14 σε κάποια ματς και κάναμε ένα μεγάλο αρνητικό σερί…

ADVERTISING

Εξαρχής είχαμε θέσει ως στόχο μας να έχουμε ένα καλό κλίμα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όσο περισσότερο γίνεται! Ως ένα βαθμό τα καταφέραμε, με τις οποίες δυσκολίες και προβλήματα μπορεί να εμφανίζονται σε μια ομάδα κατά διαστήματα… Ξεκινήσαμε με τον Λευτέρη Παπαδάκη στο τιμόνι, έναν πιστό “εργάτη” της ομάδας, ο οποίος σίγουρα πιστώνεται όλη αυτή την πορεία.

Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη χρονιά από αυτό το πόστο, αλλά συνέχισε σαν παίκτης και πάλι κι έδωσε ό,τι μπορούσε… Τον διαδέχτηκε ο Χάρης Μαυράκης ο οποίος τελείωσε τη χρονιά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αμφότερους! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Βραχνάκη, τον βοηθό προπονητή, που πάντα, από την πρώτη μέρα, ήταν εκεί χωρίς να λείψει μια στιγμή! Και στους Βαγγέλη Ψαλτάκη και Κώστα Παναούση που βοήθησαν και αυτοί όσο μπορούσαν και επέτρεπαν οι υποχρεώσεις τους.

Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος με τη φανέλα της ομάδας. Όλοι τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν στο 100%. Εύχομαι να τους έχουμε μαζί μας και τη νέα σαιζόν! Σαν πορεία, θα την χαρακτηρίσω πετυχημένη. Θα μπορούσαμε και καλύτερα, σίγουρα, όμως πρέπει να βλέπουμε και τις συνθήκες κάθε ομάδας, κάθε αγώνα και να είμαστε ρεαλιστές… Βάση όλων όσων μας έτυχαν λοιπόν, θεωρώ ότι η χρονιά μας αφήνει ικανοποιημένους!

ADVERTISING

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ποσειδώνα, τον Αντώνη Βλαχάκη, για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, 2 χρόνια, που χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις τους για προπονήσεις. Στους ανθρώπους του Ανθεστιώνα, για την πραγματικά εξαιρετική φιλοξενία τους για τους εντός έδρας αγώνες μας και κλείνοντας τους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, γιατί χωρίς αυτούς η σαιζόν δεν θα έβγαινε… Εις αναμονή για τη νέα σαιζόν λοιπόν…

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ